Welcome, Guest. Please login or register.
Login with username, password and session length

Advanced search

3455 Posts in 365 Topics- by 195 Members - Latest Member: Cordell1981

Pages: 1 2 [3]
Print
Author Topic: The weakest songs of Tanita    (Read 3851 times)
PATRYK
Survivor
Sr. Member

« Reply #30 on: March 20, 2010, 09:38:29 PM »

I have seen Cessaria Evora twice in concert and her voice was great.  She is also amusing because in the middle of the concert, they pull out a table and she has a smoke onstage right up front!

Sadly, Cessaria Evora had a stroke.  Her voice has changed.  She has a new album out and it is different, but she still has favorable reviews. 

I think Tanita's voice is in a category by itself and it is my favourite.  It is the standout with all her songs...

I NEED TIME TO COMPLICATE YOU
SENTİMENTAL05
Newbie
*

« Reply #31 on: June 09, 2010, 08:03:17 PM »

Bu yazdıklarımı ilk başta kimse anlamayacak ama ingilizcem çok iyi olmadığı için kendimi iyi ifade edemiyorum.. Ama traslate bizim ülkemizin dışında bir çok ülkede daha iyi.. yani ben iyi çeviremem ama siz benim dilimi çevirebirsiniz.. Neyse..
Kısa bir hikaye anlatacağım..Tanita'yı sevmem 90'lara dayanır..Bizim ülkemizde genç olmak eskiden daha zordu.. 90'larda ülkemizde birçok evde telefon bile yoktu.. telefonu ve televizyonu olan bizim gibi aileler şanslı sayılıyordu.. Dünyada sosyal olarak zamanın biraz gerisinden geliyorduk yani.. Bizde örf ve adetlerde çok sıkı olduğu için müzik dinlemek bile ayıp sayılıyordu.. Televizyonda tek istasyon vardı.. devlet televizyonu.. ondada sadece pazar günleri müzik yayınlanırdı.. Ve ilk gördüğüm şarkıcılardan ve kliplerdendi "twist in my sobriety"..  sonra zaman içinde hızla gelişmeye başladık ve çok kanallı yayına başladık.. ve 90'ların başıydı MTV analog yayın yapmaya başladı.. Orada "only the ones we love" klibini gördüm.. ve  tekrar vermelerini beklemeye başladım.. Tanita!nın gazetede çok küçük bir resmini görmüştüm ve hemen kesip defterime yapıştırmıştım.. kendisi hakkında hiçbir bilgim yoktu..sadece adını biliyordum "Tanita Tikaram".. Insanın hayalini kurduğu bir yüz vardırya hep, o yüz işte karşımdaydı ama çok uzakta.. ben hariç herkes erkek olduğunu sanıyordu.. o yüzden onu sevdiğimi bile söyleyememiştim, çünkü bizde erkekleri sevmek ayıptı  Smiley)
evde bir Internete 2006 da sahip oldum.. ve ilk araştırdığım şeyler o şimdi ne yapıyor.. gençliğin ilk heyecanlarını atmış olmama rağmen karşımda duran resimlerden ve videolardan ona tekrar aşık olmuştum.. sonra farkettimki internette kendisiyle ilgili çok yerde ama az bilgi ve resim var.. araştırdım ve en azından resimleri sosyal paylaşım sitelerinde paylaşıma açtım.. Uzun bir aradan sonra ben müzikal olarak adım adım takip edemedim ama sonradan hakkında epey bilgi sahibi oldum.. dahada önemlisi onu tekrar nette de olsa görmek bana iyi geldi.. O ara beniö için kötü günlerdi ve şarkılarıyla ve sesiyle hayata tutundum.. Hayali bir kahraman gibi.. Bir konseri daha olursa Türkiye'de görebilirm diye beklemeye başladım... Benim için o bakımdan ayrı bir yeri vardır.. Yatarken kısık sesle dinleyerek uyuyorum.. Sesi çok farklı, kadife gibi.. Podcast şarkılar ilaç gibi geldi.. ve tekrar yeni bir albümle dönüşünü bekliyorum.. Bu benim gibi bekleyen herkesi mutu edecek.. Tanita bir obsesif takıntı değil bende.. Sadece hayalimdeki kişi.. Onu tvde, möagazinde, konserlerde görmek istiyorum.. O konserlerden birisinde olup tanışmayıda.. inşallah o zamana kadar ingilizcemi daha iyi yapabilirim Smiley) aman kötüde olsa seni seviyorum diyebilirim en azından Smiley)

Pages: 1 2 [3]
Print
Jump to: